Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στις ανάγκες του πελάτη μας και όχι ο πελάτης μας σε αυτές.

Ο πελάτης είναι ο πιο σημαντικός επισκέπτης στις εγκαταστάσεις μας
Ο πελάτης δεν εξαρτάται αυτός από εμάς, εμείς εξαρτώμαστε από αυτόν.
Ο πελάτης δεν μας διακόπτει απο την εργασία μας, είναι ο σκοπός της.
Δεν του κάνουμε χάρη εξυπηρετώντας τον, αυτός μας κάνει τη χάρη δίνοντάς μας την ευκαιρία να τον εξυπηρετήσουμε

Mohandas Gandhi

Website Design
95%

Javascript
80%

Development
92%

Marketing
84%

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Υπηρεσίες Φιλοξενίας Web hosting.

Υπηρεσίες Φιλοξενίας Web hosting προσεκτικά βελτιστοποιημένες, με έμφαση στην ασφάλεια, την ταχύτητα, την διαθεσιμότητα και την προσωπική υποστήριξη.

Σχεδιασμό ιστοσελίδων Website design

Κατασκευή Ιστοσελίδων με σύγχρονο
σχεδιασμό και με προσοχή στις λεπτομέρειες.

Κατασκευή στατικών και δυναμικών Ιστοσελίδων
Κατασκευή Ηλεκτρονικών Καταστημάτων (e-shops)
Κατασκευή Διαδικτυακών Πυλών (web portals)

Κατοχύρωση Domain

 

Κατοχυρώστε το domain name της αρεσκείας σας απλά και γρήγορα

Δημιουργία Ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop

Κατασκευή και προώθηση ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop με εύκολη διαχείριση, 24ωρη τεχνική υποστήριξη και υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Διαχείριση Server

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση του server σας (Administration & Management of servers). Αφήστε σε εμάς όλες τις εργασίες συντήρησης του διακομιστή (Server) σας και θα είστε σίγουροι ότι έχετε ένα Server πάντα έτοιμο, διαθέσιμο, πλήρως λειτουργικό και παραγωγικό χωρίς να χρειαστεί να κοπιάζετε και να “ξενυχτάτε” ή να απαιτείται να έχετε τεχνικές γνώσεις.

Πιστοποιητικά SSL

 

Είναι σημαντικό για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτου μεγέθους να διασφαλίσει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της και όποιες πληροφορίες ανταλλάσουν μέσα απο αυτό. Αυτό γίνεται μέσω κρυπτογράφησης,πιστοποιητικά SSL, και επιτρέπει την ασφαλή μεταφορά δεδομένων στο διαδίκτυο. Κατά τη διαδικασία ανταλλαγής δεδομένων, οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται, ώστε να μη μπορεί μία τρίτη πηγή χωρίς την απαιτούμενη εξουσιοδότηση, να τις υποκλέψει ή να τις διαβάσει.

Υπηρεσίες Cloud

Το Cloud Computing αποτελεί τη νέα τάση στην πληροφορική, η οποία προσελκύει με γρήγορους ρυθμούς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις, που θέλουν να αναγνωρίσουν την αποτελεσματικότητα και υψηλή αποδοτικότητα που επιτυγχάνεται, με την παροχή πόρων ως υπηρεσία στους χρήστες μέσω του Internet. Παράδειγμα παροχής πόρων είναι η υπολογιστική ισχύ ή ο αποθηκευτικός χώρος, όπου ο χρηστής μέσω κατάλληλων προγραμμάτων έχει πρόσβαση σε εφαρμογές και δεδομένα που βρίσκονται αποθηκευμένα σε απομακρυσμένους Η/Υ.

Υπηρεσίες Προγραμματισμού – Τεχνικής Υποστήριξης

Παρέχουμε υποστήριξη σε τεχνολογίες όπως PHP, βάση δεδομένων MySQL, DHTML, XHTML, XML, JavaScript, CSS και AJAX εργαλείων όπως ExtJS, Dojo, JQuery, YUI και MooTools και μπορούμε να υποστηρίξουμε λογισμικά που έχουν αναπτυχθεί σε αυτά.

Με αρκετή γνώση και εμπειρία σε διάφορες πλατφόρμες και εργασίες που καλύπτουν web design, web development, web εφαρμογών και ανάπτυξη portal της επιχείρησης, συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου, υπηρεσίες web, παραμετροποίηση εφαρμογών ανοικτού κώδικα όπως WordPress, XOOPS, Joomla, Drupal , το X-Cart, Zen Cart, VirtueMart, Magento, osCommerce, κλπ, η αλλά και με εμπειρία σε frameworks όπως CakePHP, MVC, Zend, CodeIgniter, κ.λ.π